Kommer din ordre ikke?

Hvad gør du hvis din ordre fra monbjergpil.dk ikke dukker op?

Vi sender afsender normalt alle ordrer inden for 1-2 hverdage.

Hvis der er restordre eller på anden måde opstår problemer med din ordre sender vi dig en mail så vi kan få løst problemet.

Postkasseskilte og print med gratis forsendelse, sendes som B-Post med PostNord. Leveringstiden er her 2-7 dage.

Vi sender fortrinsvist med DAO pakkeshop. Det betyder at du kan hente din ordre hos din lokale kiosk eller tankstation. Stedet vælger du selv når ordren afgives.

Forsendelser med DAO er normalt fremme inden for 2-3 dage, der er track&trace på forsendelser med DAO, så du kan altid følge med i hvor din pakke er.

Når vi afleverer pakken får du en mail/SMS om at din pakke er indleveret. Når pakken er nået frem får du en mail med besked om at du kan hente den.

Det smarte er at vi også får en mail med at du har hentet pakken, det gør at vi laver statistik på ikke afhentede pakker og kontakter dig via mail/telefon hvis pakken ikke er afhentet inden for rimelig tid. Der kunne jo være problemer med telefonnr eller mailadresse. (fx. der kan ikke sendes SMS til fastnet telefoner)

Vi kan hjælpe med et billede af din pakke og et track&trace link hvis du ikke har modtaget en SMS eller mail. Desuden tager vi kontakt til DAO hvis der opstår problemer.

Men skriv til os her hvis du oplever problemer med din ordre.

    Med venlig hilsen

    Lars fra monbjergpil.dk