Handelsbetingelser

Monbjerg Pil og Print er en enkeltmands virksomhed, grundlagt i 2011 af Lars Svane.

Virksomheden ejer en række websider. Bla. hemmeligesteder.dk og monbjergpil.dk

Betaling
Monbjerg Pil og Print modtager betaling med Mobilepay, kreditkort VISA og Mastercard, her vil betaling vil først blive trukket på din konto når varen afsendes. Du kan også betale med kontooverførsel via din netbank, her sendes varene først når jeg kan se indbetalingen er foretaget. OBS! Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Læs hvorfor her.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms. Ved salg til Norge vises DKK priser excl. moms når adressen indtastes.

Betaling med kreditkort er krypteret så uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre betalings informationer.

Levering
Monbjerg Pil og Print prøver at efterstræbe at afsendelsen af ordrer sker inden for 1-2 hverdage.

Monbjerg Pil og Print sørger for levering med DAO til modtager der er ønsket i bestillingen. Rettidig levering forudsætter dog at DAO overholder deres leveringstider. Såfremt der opstår forsinkelser, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. Monbjerg Pil og Print kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos transportøren.

Levering sker kun til Danmark.

Reklamationsret
Monbjerg Pil og Print yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Monbjerg Pil og Print indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder Monbjerg Pil og Print returneringsomkostninger i rimeligt omfang.

Reklamation og varereturnering
Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

Monbjerg Pil og Print
Monbjergvej 5
8752 Østbirk

Varereturnering foregår også til denne adresse – bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse eller aflevere varen personligt hos os. Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Refusion
I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og Monbjerg Pil og Print har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. email eller anden traditionel korrespondanceform.

Fortrydelsesret
Der er 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i væsentligt samme stand og mængde som du modtog den. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage. Omkostninger til returnering skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på kontakt@monbjergpil.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – https://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse kontakt@monbjergpil.dk.


Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

For at du kan handle med mig, har jeg brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Jeg foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Monbjerg Pil og Print og opbevares i fem år,
hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via min webbutik, sikrer jeg, at det altid sker ved afgivelse af
dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der
indsamles og hvorfor. Det er kun mig, Lars Svane, som har adgang til de oplysninger som registreres om dig.
Den dataansvarlige på monbjergpil.dk er også mig, Lars Svane.

Kundeoplysninger opbevares og transmitteres ikke krypteret. Oplysninger afgivet til netbutikken videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og der registrereres ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Monbjerg Pil og Print har du altid ret til at gøre indsigelse mod
registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse
rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Monbjerg Pil og Print, via mail: lsn@monbjergpil.dk

Hvad sker der med dine adresse oplysninger?

Navn, adresse, email og ordre oplysninger sendes til lessto.dk for at kunne pakke din ordre og for statistik.
Navn, adresse, email og valgt udleveringssted sendes til pakkelabels.dk for at kunne lave forsendelsen.
Betalingsoplysninger varetages af Quickpay og Clearhaus, monbjergpil.dk har ikke adgang til kreditkort oplysninger.

Cookies og sporing.

Facebook og google analytics registrerer besøg på siden og opsamler data som IP adresse, besøgte sider og varighed af besøg. Denne sporing opsamler ikke navn, adresse og email oplysninger.

Monbjergpil.dk danner cookies fra Facebook, google analytics, wordpress, woocommerce og wordfence. Disse laves for at få siderne til at fungere, som firewall mod hackere og som besøgssporing.

Har du spørgsmål til mine handelsbetingelser eller andet er du meget velkommen til at ringe til mig på 60 60 58 66 eller at skrive til mig på lsn@monbjergpil.dk

Med venlig hilsen

Lars Svane