Personlig mappe med tryk

Design din helt personlige mappe til enten A4 eller A5 indhold stående eller liggende.

Vælg din tekst, dit bedste billede og vælg hvor stort skal det være på papiret. Simpelt og enkelt. Resultatet er super flot og mappen kan nemt indeholde op til 50 stykker papir.

Brug din personlige mappe til dine billeder, opbevaring, festen, gaven, invitationen, jobsøgningen, projektet eller en anden flot præsentation – se alle vore flotte eksempler i kategorierne herunder.

Din(e) mappe(r) bliver tryk på et professionelt trykkeri og der anvendes en kraftig eksklusiv, blank karton som leveres i en solid emballage, så dine mapper er klar til brug.

Levering ned til 24 timer.


Din personlige A4 mappe

Design din egen mappe med dine egne tegninger eller billeder. Du kan også vælge et af vores udvalgte designs, så er det kun titlen på mappen du skal udskifte.


Blomstermappe A4

Denne mappe har en ramme af flotte blomster. Vælg de flotteste blomster og udskift de to tekstlinjer med din tekst.


Festmappe A4

Er der fest med sang og godt humør, kan denne mappe uddeles til alle gæsterne som en gave. Der kan indsættes billeder af festens hovedperson og skrives to linjer om anledningen. På bagsiden vises menuen. En mappe der gør at gæsterne husker festen og de har et sted at gemme alle sangene.


Globusmappe A4

En præsentationsmappe med et flot billede af en globus. Der kan skrives 3 linjer om hvad mappen indeholder og der er kontaktoplysninger på både for og bagside.


Jobmappe A4

Skal du til samtale om et nyt arbejde, giver denne mappe et flot indtryk af dig. De fleste stillinger søges på nettet, men når du er til samtale kan mappen afleveres med en præsentation af dig og den kan indeholde dit CV og andre relevante papirer. Måske kan denne mappe gøre at din nye arbejdsgiver husker dig bedre end alle de andre som kun har sendt en email.


Special design

For alle vores mapper har vi forsøgt at gøre det så enkelt som muligt at lave sin egen mappe. Det skal kunne gøres på 10 min. du skal ikke sidde og nørkle med farver og skrifttyper.

Hvis du har brug for noget, privat eller til dit firma, der kræver mere end vores fastlagte mapper, kan vi selvfølgelig også hjælpe dig med det.

Der kan trykkes på mappens forside, bagside, inderside og på flappene. Der er mange muligheder for et helt personligt design.

Hvis du ønsker et unikt design så skriv til lsn@monbjergpil.dk og vi laver et flot design sammen og det er til en god pris.

Jo, flere du bestiller med ens tryk, jo billigere bliver det.

Søger du en professionel firmaløsning kan jeg henvise til vores samarbejdspartner Projektomslag.dk, som laver flotte designs til lige netop dit firma.Hilsen
Lars og Dorthe fra monbjergpil.dk