Molotow


molotow-efter-farve


Monbjerg Pil og Print er officel forhandler af Molotow og hvis der er noget du mangler så skriv til mig her, jeg kan skaffe alle Molotow produkter.

molotow.jpg

Molotow 127HS-EF 1.5 mm


 

Molotow 127HS-CO 1.5 mm


Molotow 127HS 2.0 mm


Molotow 127HS-S 4.0 mm kort tus

  • 4,0 mm Signal Black ̵..

    4,95 Kr.
    Tilføj til kurv


Molotow 227HS 4.0 mm lang tus


Molotow er et tysk firma som startede i grafitti kulturen. Meningen var at kunstnerne skulle lave deres værker med tusserne, når alt var klar kunne de snige sig ud og male på tog og broer med Molotow spraymaling.

Det er nu blevet til et stort respektabelt firma som har masser af tegneartikler og maling. Fordelen med Molotow er at tusserne kan skilles ad og der kan skiftes mellem forskellige spidser. Der kan hældes nyt maling på og malingen kan blandes til at opnå den perfekte farve. Selv den lille dyse som lader maling flyde til når spidsen trykkes ned, den kan skiftes. Molotow har masser af forskellige farvenuancer og produkter.

Jeg vil mene at nogen hos Molotow har set på en Posca og har lavet alt det en Posca ikke kan, med at fylde nyt maling på og skifte reservedele. Hvad der er bedst Posca eller Molotow er svært at sige. De opfylder samme behov for at lave perfekte tegninger. Mange siger at Molotow dækker bedre end Posca.

Posca er godkendt til brug i børnehaver da det er rent acrylmaling, det er Molotow ikke for det indeholder en lille smule acetone. Men hvis du er voksen er Molotow en rigtig god tus, der dækker perfekt og har virkelig flotte og glansfulde farver.